Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Kanji) > Print Preview

Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game
BATHROOM 1 : 溶室1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : 英語に次の単語を翻訳しなさい



1. bathtub
Answer: 浴槽
yokusou
よくそう

2. cold water
Answer: 冷水
reisui
れいすい

3. faucet, tap
Answer: 蛇口
jaguchi
じゃぐち


4. hot water
Answer: 熱水
nessui
ねっすい

5. mirror
Answer:
kagami
かがみ  

6. soap
Answer: 石鹸
sekken
せっけN

7. toothbrush
Answer: 歯ブラシ
haburashi
はブラシ

8. toothpaste
Answer: 歯磨き
hamigaki
はみがき

  Try the Quiz :     Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game : BATHROOM 1


Contact Info © 1999-2023 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-