Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Kanji) > Print Preview

Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game
BEDROOM : 寝室

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : 英語に次の単語を翻訳しなさい



1. alarm clock
Answer: 目覚し時計
mezamashii
めざましい

2. armchair
Answer: 肘掛け椅子
hijikakeisu
ひじかけいす

3. bed
Answer: 寝台
shindai,beddo
しんだい
ベッド


4. blanket
Answer: 毛布
moufu
もうふ

5. bolster
Answer: 長枕
choumakura
ちょうまくら

6. carpet
Answer: 絨緞 
juutan
じゅうたん

7. closet
Answer: 押入れ
oshiire
おしいれ

8. curtain
Answer:
maku、kāten
まく
カーテン

9. dressing-table
Answer: 化粧テーブル
keshouteeburu
けしょうテーブル

10. hanger
Answer: 洋服掛け
youfukukake、hanga-
ようふくかけ
ハンガー  

11. lamp
Answer: 明かり
ranpu、akari
あかり
ランプ

12. lamp shade
Answer: 明かり
ranpu、akari
あかり
ランプ

13. mattress
Answer: 敷き布団
shikibuton,mattoresu
しきぶとん
マットレス

14. mirror
Answer:
kagami
かがみ

15. pillow
Answer:
makura
まくら

16. pillowcase
Answer: 枕カバー
makurakaba-
まくらカバー

17. plug
Answer: 差し込み
sashikomi,konsento
さしこみ
コンセント

18. quilt
Answer: 刺し子
sashiko、kiruto
さしこ
キルト

19. reading lamp
Answer: 明かり
ranpu、akari
あかり
ランプ

20. rug
Answer: 敷物
shikimono
しきもの

21. sheet
Answer: 敷布
shikifu、shiーtsu
しきふ
シーツ

22. socket
Answer: 電球受け
denkyuuke、soketto
でんきゅううけ
ソケット

23. telephone
Answer: 電話
denwa
でんわ

24. wardrobe
Answer: 衣装ダンス、洋服ダンス
Ishoudansu,youfukudansu
いしょうダンス,ようふくダンス

  Try the Quiz :     Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game : BEDROOM


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-