Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Kanji) > Print Preview

Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game
BICYCLE : 自転車

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : 英語に次の単語を翻訳しなさい



1. cable
Answer: 電線
densen、keeburu
でんせん
ケーブル

2. chain
Answer:
kusari、che-n
くさり
チェーン

3. engine
Answer: 機関
kikan、injin
きかん
エンジン


4. exhaust pipe
Answer: 排気管
haikikan
はいきかん

5. gear lever
Answer: 変速レバー
hensokurebaー
へんそくレバー

6. handbrake
Answer: 非常ブレーキ
hijoubureーki
ひじょうブレーキ

7. helmet
Answer: 安全帽子
herumetto
あんぜんぼうし
ヘルメット

8. horn
Answer: 警笛
keiteki、hoーn
けいてき
ホーン

9. lock
Answer:
jou
じょう

10. pedal
Answer: 踏み板
fumiita、pedaru
ふみいた
ペダル

11. seat
Answer: 座席
zaseki
ざせき

12. shock absorber
Answer: 緩衝器
kanshouki、shokkuabuso-ba-
かんしょうき
ショックアブソーバー

13. sprocket
Answer: 鎖止め
kusaridome
くさりどめ

14. tire pressure
Answer: タイヤ空気圧
taiyakuukiatsu
タイヤくうきあつ

15. tricycle
Answer: 三輪車
sanrinsha
さんりんしゃ

16. wheel
Answer: 車輪
sharin、hoiru
しゃりん
ホイール

  Try the Quiz :     Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game : BICYCLE


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-