Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Kanji) > Print Preview

Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game
BUSINESS 1 : 商売 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : 英語に次の単語を翻訳しなさい



1. expenses
Answer: 費用
hiyou
ひよう

2. export
Answer: 輸出
yuhsutsu
ゆしゅつ

3. import
Answer: 輸入
yunyuu
ゆにゅう


4. income
Answer: 収入
shyuunyuu
しゅうにゅう

5. investment
Answer: 投資、出資
toushi、shushi
とうし、しゅし

6. loss
Answer: 損失、損害
sonshitsu、songai
そんしつ、そんがい

7. management
Answer: 管理、経営
kanri、keiei
かんり、けいえい

8. market
Answer: 市場
ichiba
いちば

9. merchandise
Answer: 商品
shouhin
しょうひん

10. price
Answer: 価格、値段
kakaku、nedan
かかく、ねだん

11. production
Answer: 生産
seisan
せいさん

12. profits
Answer: 利益
rieki
りえき

13. purchase
Answer: 購入
kounyuu
こうにゅう

14. revenue
Answer: 総収入
soushunyuu
そうしゅうにゅう

15. salary
Answer: 給料
kyuuryou
きゅうりょう

16. sales
Answer: 販売
hanbai
はんばい

17. supplies
Answer: 供給
kyoukyuu
きょうきゅう

18. wage
Answer: 給料
kyuuryou
きゅうりょう

  Try the Quiz :     Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game : BUSINESS 1


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-