Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Kanji) > Print Preview

Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game
CAMPING : キュンプ

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : 英語に次の単語を翻訳しなさい



1. backpack
Answer: 背負う荷物
seounimotsu
せおうにもつ

2. bait
Answer:
esa
えさ

3. basket
Answer:
kago
かご


4. boat
Answer: 帆船
hansen
はんせん

5. boots
Answer: 帆船
hansen
はんせん

6. camp bed
Answer: 軽便なベッド
keibennabeddo
けいべんなベッド

7. cliff
Answer: 崖, 絶壁 
gake、zeppeki
がけ、ぜっぺき

8. compass
Answer: 磁石 
jishaku、konpasu
じしゃく
コンパス

9. firewood
Answer:
takigi
たきぎ

10. fish hook
Answer: 釣り針 
tsuribari
つりばり

11. fishing net
Answer: 魚網 
gyomou
ぎょもう

12. flashlight
Answer: 懐中電灯
kaichuudentou
かいちゅうでんとう

13. forest
Answer:
mori
もり

14. forest ranger
Answer: 森林警備隊
shinrinkeibitai
しんりんけいびたい

15. grill
Answer: 焼き網
yakiami
やきあみ

16. lantern
Answer: 手さげランプ
tesageranpu
てさげランプ

17. raft
Answer: いかだ船
ikatabune
いかだぶね

18. rope
Answer:
nawa
なわ

19. shotgun
Answer: 散弾銃
sandanjuu
さんだんじゅう

20. sleeping bag
Answer: 寝袋
nebukuor
ねぶくろ

21. stream
Answer: 流れ
nagare
ながれ

22. tent
Answer: 天幕 
tenmaku
てんまく

23. thermos
Answer: 魔法瓶
mahoubin
まほうびん

24. trailer
Answer: 追跡者
tsuisekisha
ついせきしゃ

25. trap
Answer:
wana
わな

  Try the Quiz :     Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game : CAMPING


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-