Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Kanji) > Print Preview

Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game
CAR 2 : 車 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : 英語に次の単語を翻訳しなさい



1. ignition
Answer: 点火, 発火,燃焼.
tenka、hakka、nenshou
てんか、はっか、ねんしょう

2. mat
Answer: 茣蓙, 畳.
goza,tatami、matto
ござ、たたみ
マット

3. parking light
Answer: 駐車灯
chuushajo、pa-kinguraito,saidoraito
ちゅうしゃひ
パーキングライト, サイドライト


4. seat
Answer: 座席
zaseki

5. spare tire, spare tyre
Answer: 予備タイヤ
yobitaiya,supeataiya
スペアタイヤ

6. tail pipe
Answer: 排気管, 尾管
haikikan, okan,teerupaipu
テイルパイプ

7. trunk, boot
Answer: 荷物入れ
nimotsuire, toranku
トランク

8. vent
Answer: 通気孔、穴
tsuukikou,ana

  Try the Quiz :     Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game : CAR 2


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-