Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Kanji) > Print Preview

Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game
DOCTORS - SPECIALISTS : 医者ー専門者

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : 英語に次の単語を翻訳しなさい



1. cardiologist
Answer: 心臓内科医
shinzoubyoukai
しんぞうびょうかい

2. chiropodist
Answer: 足病医
ashibyoui
あしびょうい

3. chiropractor
Answer: 指圧師
shiatsushi
しあつし


4. dentist
Answer: 歯科医
shikai
しかい

5. dermatologist
Answer: 皮膚病学者.
hinibyougakushya
ひにふびょうがくしゃ

6. dietician
Answer: 栄養士
eiyoushi
えいようし

7. gerontologist
Answer: 老年学者
rounengakushya
ろうねんがくしゃ

8. gynecologist, gynaecologist
Answer: 婦人科医
fujinkai
ふじんかい

9. nephrologist
Answer: 腎臓内科
jinzounaika
じんぞうないか

10. neurologist
Answer: 神経学者
shinkeigakusha
しんけいがくしゃ

11. obstetrician
Answer: 産科医
sankai
さんかい

12. oncologist
Answer: 腫瘍学者
shuyougakuashya
しゅようがくしゃ

13. orthodontist
Answer: 歯科矯正医
shikakyouseii
しかきょうせいい

14. orthopedist, orthopaedist
Answer: 整形外科医
senkeigekai
せんけいげけい

15. pediatrician, paediatrician
Answer: 小児科医
shyounikai
しょうにかい

16. pathologist
Answer: 病理学者, 病理医
byourigakushya, byourii
びょうりがくしゃ、びょうりい

17. physician
Answer: 内科医
naikai
ないかい

18. physiotherapist
Answer: 物理療法家.
butsuryouhouka
ぶつりょうほうか

19. psychiatrist
Answer: 精神病医
seshinbyouin
せいしんびょういん

20. psychologist
Answer: 心理学者
shirigakushya
しりがくしゃ

21. radiologist
Answer: 放射線医師.
houshyasenishi
ほうしゃせんいし

22. rheumatologist
Answer: リウマチ学-者
riumachigakshya
リウマチがくしゃ

23. surgeon
Answer: 外科医
gekai
げかい

24. urologist
Answer: 泌尿器科医
hinyoukikai
ひにょうきかい

  Try the Quiz :     Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game : DOCTORS - SPECIALISTS


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-