Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Kanji) > Print Preview

Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game
FAMILY 1 : 家族 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : 英語に次の単語を翻訳しなさい



1. aunt
Answer: 叔母
oba
おば

2. brother
Answer: 兄、弟
ani,otouto
あに、おとうと

3. child
Answer: 子供、児童
kodomo, jidou
こども、じどう


4. cousin
Answer: 従兄弟
juukyoudai
じゅうきょうだい

5. daughter
Answer:
musume
むすめ

6. father
Answer:
chichi
ちち

7. grandchildren
Answer:
magomusuko
まごむすこ

8. granddaughter
Answer: 孫娘
magomusume
まごむすめ

9. grandfather
Answer: お祖父さん
ojiisan
おじいさん

10. grandmother
Answer: お祖母さん
obaasan
おばあさん

11. grandparents
Answer: 祖父母
sofubo
そふぼ

12. grandson
Answer: 孫息子
magomusuko
まごむすこ

13. husband
Answer: 夫、主人
otto,shujin
おっと、しゅじん

14. mother
Answer:
haha
はは

15. nephew
Answer:
oi
おい

16. niece
Answer:
mei
めい

17. parent
Answer: 両親
ryoushin
りょうしん

18. parents
Answer: 両親
ryoushin
りょうしん

19. sister
Answer: 姉、妹
ani,imouto
あに、いもうと

20. son
Answer: 息子
musuko
むすこ

21. uncle
Answer: 叔父さん
ojisan
おじさん

22. wife
Answer: 妻、家内
tsuma, kanai
つま、かない

  Try the Quiz :     Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game : FAMILY 1


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-