Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Kanji) > Print Preview

Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game
KITCHEN UTENSILS : 鍋釜

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : 英語に次の単語を翻訳しなさい



1. bowl
Answer: 茶碗
chawan
ちゃわん

2. colander
Answer: 水切り
mizukiri
みずきり

3. crockery
Answer: 瀬戸物、陶磁器類
setomono
せともの、とうじきるい


4. cutlery
Answer: 刃物類
hamonorui
はものるい

5. dish, plate
Answer: お皿
osara
おさら

6. jug
Answer: 水差し
mizusashi
みずさし

7. kettle
Answer: 薬缶
yakan
やかん

8. knife
Answer: 包丁
houchou, naifu
ほうちょう
ナイフ

9. saucer
Answer: 受け皿
ukesara
うけさら

10. spoon
Answer:
saji, supuun
さじ
スプーン

11. teapot
Answer: 茶瓶、急須
chabin, kyuusu
ちゃびん、きゅうす

  Try the Quiz :     Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game : KITCHEN UTENSILS


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-