Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Kanji) > Print Preview

Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game
MEDICAL STUDIES : 医学

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : 英語に次の単語を翻訳しなさい



1. cardiology
Answer: 心臓(病)学
shinzoubyougaku
しんぞうびょうがく

2. dentistry
Answer: 歯科医術
shikaijutsu
しかいじゅつ

3. dermatology
Answer: 皮膚病学
hifubyougaku
ひふびょうがく


4. dietetics
Answer: 栄養学
eiyougaku
えいようがく

5. endocrinology
Answer: 内分泌学
naibunbigaku
ないぶんぴがく

6. gerontology
Answer: 老年学
rounenkakusha
ろうねんがくしゃ

7. gynecology, gynaecology
Answer: 婦人科学
fujinkagaku
ふじんかがく

8. nephrology
Answer: 腎臓病学
jinzoubyougaku
じんぞうびょうがく

9. neurology
Answer: 神経学
shinkeigaku
しんけいがく

10. obstetrics
Answer: 産科(学)
sankagaku
さんかがく

11. oncology
Answer: 腫瘍学
shushyougaku
しゅしょうがく

12. orthodontics
Answer: 歯科矯正学, 歯列矯正
shiretsukyousei
しれつきょうせい

13. pediatrics, paediatrics
Answer: 小児科学
shyounikagaku
しょうにかがく

14. pathology
Answer: 病理学; 病理
byourigaku, byouri
びょうりがく、びょうり

15. physiology
Answer: 生理学
seirigaku
せいりがく

16. physiotherapy
Answer: 物理療法
butsuryouhouka
ぶつりょうほうか

17. psychiatry
Answer: 精神医学。精神病治療法.
seishinigaku
せいしんいがく

18. psychology
Answer: 心理学
shinrigakushya
しんりがくしゃ

19. radiology
Answer: 放射線医学
houshyasenigaku
ほうしゃせんいがく

20. rheumatology
Answer: リウマチ学
riumachigaku
リウマチガク

21. surgery
Answer: 外科
geika
げいか

22. urology
Answer: 泌尿器学
hinyoukigaku
ひにょうきがく

  Try the Quiz :     Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game : MEDICAL STUDIES


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-