Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Kanji) > Print Preview

Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game
OCCUPATIONS and PROFESSIONS 1 : 職業 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : 英語に次の単語を翻訳しなさい



1. accountant
Answer: 主計
shukei
しゅけい

2. actor
Answer: 俳優
haiyuu
はいゆう

3. artist
Answer: 芸術家
geijutsuka
げいじゅつか


4. baker
Answer: パン屋
panya
パンや

5. butcher
Answer: 肉屋、虐殺者
nikuya、gyakusatsusha
にくや、ぎゃくさつしゃ

6. carpenter
Answer: 大工
daiku
だいく

7. doctor
Answer: 医者
isha
いしゃ

8. engineer
Answer: 技師
gishi
ぎし

9. farmer
Answer: 農家
nouka
のうか

10. grocer
Answer: 乾物屋
kanbutsuya
かんぶつや

11. mechanic
Answer: 修理工、 整備工
shuurikou、seibikou
しゅうりこう、せいびこう

12. musician
Answer: 音楽家
ongakuka
おんがくか

13. nurse
Answer: 看護婦
kangofu
かんごふ

14. photographer
Answer: 写真家
shashinka
しゃしんか

15. pilot
Answer: 操縦者
soujuusha
そうじゅうしゃ

16. plumber
Answer: 配管工
haikankou
はいかんこう

17. poet
Answer: 詩人
shijin
しじん

18. policeman
Answer: 警察
keisatsu
けいさつ

19. scientist
Answer: 研究者、科学者
kenkyusha、kagakusha
けんきゅうしゃ、かがくしゃ

20. secretary
Answer: 秘者
hisho
ひしょ

21. soldier
Answer: 軍人
gunjin
ぐんじん

22. tailor
Answer: 仕立屋
shitateya
したてや

23. teacher
Answer: 教師、先生
kyoushi、sensei
きょうし、せんせい

  Try the Quiz :     Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game : OCCUPATIONS and PROFESSIONS 1


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-