Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Kanji) > Print Preview

Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game
OCCUPATIONS and PROFESSIONS 3 : 職業 3

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : 英語に次の単語を翻訳しなさい



1. archaeologist
Answer: 考古学者 
koukogakushya
こうこがくしゃ

2. attorney
Answer: 代理人
dairinin
だいりにん

3. banker
Answer: 銀行員
ginkounin
ぎんこういん


4. biologist
Answer: 生物学者
seibutsugakushya
せいぶつがくしゃ

5. broker
Answer: 株式仲買人
kabushikichuukaiin
かぶしきちゅうかいいん

6. bus driver
Answer: バス運転手
basuuntenshya
ばすうんてんしゅ

7. businessman
Answer: 商売者
shyoubaishya
しょうばいしゃ

8. cashier
Answer: 出納係
suitougakari
すいとうがかり

9. chemist, pharmacist
Answer: 薬剤師
yakuzaishi
やくざいし

10. clerk
Answer: 書記
shoki
しょき

11. coach
Answer: 指導員、
shidouin, koochi
しどういん
コーチ

12. consultant
Answer: 相談相手、顧問医師
soudanaite, komomishi
そうだんあいて、こもんいし

13. counsellor
Answer: 相談相手、顧問医師
soudanaite, komomishi
そうだんあいて、こもんいし

14. dentist
Answer: 歯医者
haishya
はいしゃ

15. designer
Answer: 設計者
sekkeishya, dezainaa
せっけいしゃ
デザイナー,

16. economist
Answer: 経済学者
keizaigakushya
けざいがくしゃ

17. electrician
Answer: 電気係
denkigakari
でんきがかり

18. employee
Answer: 被雇用者、従業員、
hiyoushya, jyugyoin
ひこようしゃ、じゅうぎょういん

19. fireman
Answer: 消防士
shouboushi
しょうぼうし

20. manager
Answer: 経営者、管理者
keieishya, kanrishya
けいえいしゃ、かんりしゃ

21. optician
Answer: 眼鏡商人
gankyoushounin
がんきょうしょうにん

22. physician
Answer: 内科医
naikai
ないかい

23. police
Answer: 警察
keisatsu
けいさつ

24. president
Answer: 大統領
daitouryou
だいとうりょう

25. programmer
Answer: 番組作成者
bangumisakuseishya
ばんぐみさくせいしゃ

26. psychiatrist
Answer: 精神病医
seishinbyouin
せいしんびょういん

27. receptionist
Answer: 受付係,
uketsukegakari
うけつけがかり
フロント係

28. researcher
Answer: 研究員; 調査員
kenkyuin, chyousain
けんきゅういん、ちょうさいん

29. saleswoman
Answer: 女性店員
jyouseitenin
じょうせいてんいん

30. shopkeeper
Answer: 店員
tenin
てんいん

31. steward
Answer: 執事, 家令
shitsuji, karei
しつじ、かれい

32. taxi driver
Answer: タクシ運転手
takushiuntenshya
タクシうんてんしゅ

33. worker
Answer: 労働者, 職工
roudoushya,shyokkou
ろうどうしゃ、しょっこう

  Try the Quiz :     Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game : OCCUPATIONS and PROFESSIONS 3


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-