Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Kanji) > Print Preview

Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game
SCIENCE - STUDY 2 : 科学 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : 英語に次の単語を翻訳しなさい



1. accountancy
Answer: 会計学
kaikeigaku
かいけがく

2. aeronautics
Answer: 航空術, 航空学
koukoojutsu
こうくうじゅつ

3. anthropology
Answer: 人類学
jinruigaku
じんるいがく


4. archeology, archaeology
Answer: 考古学
koukogaku
こうこがく

5. astrology
Answer: 占星学
senseigaku
せんせいがく

6. calligraphy
Answer: 能書, 能筆
noushyo, nouhitsu
のうしょ、のうひつ

7. choreography
Answer: 舞踊術
buyoujutsu
ぶようじゅつ

8. cosmetology
Answer: 美容術
biyoujutsu
びようじゅつ

9. economics
Answer: 経済学
keizaigaku
けいざいがく

10. entomology
Answer: 昆虫学.
konchuugaku
こんちゅうがく

11. etiology, aetiology
Answer: 因果関係学、原因論
ingakankeigaku
いんがかんけいがく、

12. ornithology
Answer: 鳥類学.
chyouruigaku
ちょうるいがく

13. radiology
Answer: 放射線医学.
hoshosenigaku
ほうしょせんいがく

14. rheology
Answer: 加減抵抗器
kagenteikouki
かげんていこうき

15. seismology
Answer: 地震学
jishingaku
じしんがく

16. sociology
Answer: 社会学
shyakaigaku
しゃかいがく

17. telegraphy
Answer: 電信術
denshinjutsu
でんしんじゅつ

18. telepathy
Answer: 精神感応.
seishikanou, terebashii
せいしかんおう
テレパシー,

19. theology
Answer: 神学.
shingaku
しんがく

20. topology
Answer: 位相数学,
isousuugaku
いそうすうがく、
トポロジー.

  Try the Quiz :     Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game : SCIENCE - STUDY 2


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-