Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Kanji) > Print Preview

Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game
SPORTS 2 : スポツ 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : 英語に次の単語を翻訳しなさい



1. archery
Answer: 弓術 
kyuujutsu
きゅうじゅつ 

2. fencing
Answer: 垣根 
kakine
かきね 

3. high jump
Answer: 高跳び 
takatobi
たかとび 


4. hunting
Answer: 狩猟 
shuryou
しゅりょう 

5. judo
Answer: 柔道 
juudou
じゅうどう 

6. karate
Answer: 空手 
karate
からて 

7. long jump, broad jump
Answer: 幅跳び 
habatobi
はばとび 

8. martial arts
Answer: 武芸百般
bugeihyappan
ぶげいひゃっぱん

9. Olympic Games
Answer: 国際オリンピック大会. 
kokusaiorinpikkutaikai
こくさいおりんぴっくたいかい 

10. parachuting
Answer: 落下傘 
rakkasan
らっかさん 

11. pole vault
Answer: 棒高跳び  
boutakatobi
ぼうたかとび  

12. race
Answer: 競走 
kyousou
きょうそう 

13. riding
Answer: 乗馬 
jouba
じょうば 

14. shooting
Answer: 発射 
hassha
はっしゃ

15. sprint, dash
Answer: 疾走 
shissou
しっそう 

16. surfing
Answer: 波乗り 
naminori
なみのり 

17. sword fighting
Answer: 真剣勝負
shinkenshoubu
しんけんしょうぶ

18. water sports
Answer: 水上競技  
suijoukyougi
すいじょうきょうぎ  

19. water-skiing
Answer: 飴坊  
amenbou
あめんぼう  

  Try the Quiz :     Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game : SPORTS 2


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-