Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Katakana) > Print Preview

Japanese (Katakana) Vocabulary Word List and Game
CAMPING : キュンプ

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : エイゴニツギノタンゴヲホニャクシナサイ



1. camp
Answer: キャンプ
kyanpu

2. camper
Answer: キャンパー
kyanpa-

3. campfire
Answer: キャンプファイヤー
kyanpufaiya


4. campstool
Answer: キャンプスツール
kyanpusutsuuru

5. compass
Answer: コンパス
jishaku、konpasu
磁石 
じしゃく

6. hook
Answer: フック
hukku

7. lamp
Answer: ランプ
ranpu

8. raincoat
Answer: レインコート
reinkokoto

  Try the Quiz :     Japanese (Katakana) Vocabulary Word List and Game : CAMPING


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-