Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Katakana) > Print Preview

Japanese (Katakana) Vocabulary Word List and Game
CAR 1 : クルマ 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : エイゴニツギノタンゴヲホニャクシナサイ



1. accelerator
Answer: アクセル
kasokusouchi
加速装置
かそくそうち

2. brake
Answer: ブレーキ
bureki

3. brake lights
Answer: ブレーキライト
bureーkiraito


4. bumper
Answer: バンパー
kanshouki、banpa-
緩衝器
かんしょうき

5. clutch
Answer: クラッチレバー
kuracchirebaー

6. dashboard
Answer: ダッシュボード
keikiban、dasshubo-do
計器盤,
けいきばん

7. gear
Answer: ギヤ
giya

8. headlight
Answer: ヘッドライト
zenshoutou、heddoraito
前照灯
ぜんしょうとう

9. horn
Answer: ホーン
houn

10. seat belt
Answer: シートベルト
shi-toberuto

11. speedometer
Answer: スピードメーター
sokudokei、supiidomeita
速度計
そくどけい

12. steering wheel
Answer: ハンドル
handoru

13. tire, tyre
Answer: タイヤ
taiya

  Try the Quiz :     Japanese (Katakana) Vocabulary Word List and Game : CAR 1


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-