Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Katakana) > Print Preview

Japanese (Katakana) Vocabulary Word List and Game
CONSTRUCTION :

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : エイゴニツギノタンゴヲホニャクシナサイ



1. beam
Answer: ビーム
biimu

2. blueprints
Answer: ブループリント. 
sekkei 、buruupurinto
設計
せっけい

3. mason, bricklayer
Answer:   
sekkou
石工
せっこう


4. bulldozer
Answer: ブルドーザー
burudouza

5. cement
Answer: セメント
semento

6. concrete
Answer: コンクリート
konkuriito

7. crane
Answer: クレイン
kurein

8. helmet, hard hat
Answer: ヘルメット
anzenbou、herumetto
安全帽
あんぜんぼう

9. shovel
Answer: シャベル
sahberu

  Try the Quiz :     Japanese (Katakana) Vocabulary Word List and Game : CONSTRUCTION


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-