Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Katakana) > Print Preview

Japanese (Katakana) Vocabulary Word List and Game
COUNTRIES 1 : クニ1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : エイゴニツギノタンゴヲホニャクシナサイ



1. Australia
Answer: オストラリア
osutoraria

2. Brazil
Answer: ブラジル
burajiru

3. Canada
Answer: カナダ
kanada


4. England
Answer: イギリス
igirisu

5. Finland
Answer: フィンランド
finrando

6. France
Answer: フランス
furansu

7. Germany
Answer: ドイツ
doitsu

8. Greece
Answer: ギリシャ
girisha

9. India
Answer: インド
indo

10. Italy
Answer: イタリア
itaria

11. Mexico
Answer: メクシコ
mekushiko

12. Norway
Answer: ノルウェー.
noruwee

13. Russia
Answer: ロシア
roshia

14. Singapore
Answer: シンガポール
shingapooru

15. Spain
Answer: スペイン
supein

16. Sweden
Answer: スウェデン
suweden

17. Switzerland
Answer: スイス
suisu

18. United Kingdom
Answer: イギリス
igirisu

19. United States
Answer: アメリカ
amerika
米国
べいこく

  Try the Quiz :     Japanese (Katakana) Vocabulary Word List and Game : COUNTRIES 1


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-