Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Katakana) > Print Preview

Japanese (Katakana) Vocabulary Word List and Game
HERBS : ハーブ.

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : エイゴニツギノタンゴヲホニャクシナサイ



1. basil
Answer: ボウキ, バジル, バジリコ.
bouki, bajiru, bajiriko

2. celery
Answer: セロリ, オランダミツバ
serori, orandamitsuba

3. chervil
Answer: チャービル.
chyaabiru


4. chives
Answer: エゾネギ, チャイブ.
ezonegi, chyaibu

5. coriander
Answer: コエンドロ.
koendoro

6. dill
Answer: イノンド, ヒメウイキョウ.
inondo, himeuikyo

7. garlic
Answer: ニンニク.
ninniku

8. ginger
Answer: ショウガ.
shyouga

9. marjoram
Answer: マヨラナ, マージョラム.
mayorana, maajyoramu

10. mint
Answer: ハッカ.
hakka

11. oregano
Answer: ハナハッカ, オレガノ
hanahakka, oregano

12. parsley
Answer: パセリ.
baseri

13. rosemary
Answer: マンネンロウ.
mannenrou

14. tarragon
Answer: タラゴン, エストラゴン.
taragon, esutoragon

15. thyme
Answer: タイム, タチジャコウソウ
taimu, rachijyakouson

  Try the Quiz :     Japanese (Katakana) Vocabulary Word List and Game : HERBS


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-