Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Katakana) > Print Preview

Japanese (Katakana) Vocabulary Word List and Game
TRANSPORT 2 : ウンソウ 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : エイゴニツギノタンゴヲホニャクシナサイ



1. breakdown van, tow-truck
Answer: レッカー車
rekkaasha

2. canoe
Answer: カヌー
kanuu

3. cruiser
Answer: クルーザー
kuruuzaa


4. glider
Answer: グライダー.
guraidaa

5. jet plane
Answer: ジェット機
jettoki

6. kayak
Answer: カヤック
kayakku

7. monorail
Answer: モノレール,
monoreeru
単軌鉄道
たんきてつどう

8. motorboat
Answer: モーターボート.
mootaabooto

9. pickup truck, pick-up van
Answer: ピックアップバン
pikkuappuban

10. yacht
Answer: ヨット
yotto

  Try the Quiz :     Japanese (Katakana) Vocabulary Word List and Game : TRANSPORT 2


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-