Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Katakana) > Print Preview

Japanese (Katakana) Vocabulary Word List and Game
VEGETABLES 2 : ヤサイ  2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : エイゴニツギノタンゴヲホニャクシナサイ



1. artichoke
Answer: アーティチョーク
aateichyooku

2. asparagus
Answer: アスパラガス
asubaragasu

3. beetroot
Answer: ビート
biito


4. broccoli
Answer: ブロッコリー
burokkorii

5. eggplant
Answer: ナス.
nasu

6. gherkin
Answer: 小キュウリ
kokyuuri

7. green bell pepper
Answer: ピーマン
piiman

8. leek
Answer: リーキ、
riiki

9. lemon
Answer: レモン
remon

10. pepper
Answer: コショウ、トウガラシ
koshyou, tougarashi

11. olive
Answer: オリーブ.
oriibu

12. radish
Answer: ダイコン
daikon
大根

13. red bell pepper
Answer: ピーマン
piiman

14. scallion (spring onion)
Answer: タマネギ. シャロット
tamanego, shyartto

15. shallot
Answer: シャロット
shyarotto

16. turnip
Answer: カブ.
kabu

17. watercress
Answer: オランダガラシ、ミズガラシ, クレソン
orandagaranshi, mizugarashi

18. zucchini (courgette)
Answer: ズッキーニ.
zukkini

  Try the Quiz :     Japanese (Katakana) Vocabulary Word List and Game : VEGETABLES 2


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-