Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
AIRPORT 1 : AEROPORTO 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. air hostess
Answer: comissária de bordo

2. airfare
Answer: preço da passagem aérea

3. airline
Answer: linha aérea


4. airplane
Answer: avião

5. aisle seat
Answer: assento no corredor

6. allowance
Answer: permissão

7. baggage, luggage
Answer: bagagem

8. baggage reclaim, baggage collection
Answer: recuperação de bagagem

9. bank
Answer: banco

10. cabin luggage
Answer: bagagem de mão

11. cafeteria
Answer: cafeteria

12. cancellation
Answer: cancelamento

13. confirmation
Answer: confirmação

14. customs
Answer: alfândega

15. customs duty
Answer: imposto

16. departure lounge
Answer: sala de embarque

17. domestic
Answer: doméstico

18. duty free
Answer: livre de impostos

19. excess baggage
Answer: excesso de bagagem

20. flight number
Answer: número do vôo

21. foreign currency, foreign exchange
Answer: moeda estranjeira

22. gate
Answer: portão

23. immigration
Answer: imigração

24. information desk
Answer: balcão de informações

25. international
Answer: internacional

26. luggage locker
Answer: armário de bagagem

27. luggage trolley
Answer: carrinho de bagagem

28. one-way ticket
Answer: passagem de ida

29. passenger
Answer: passageiro

30. passport
Answer: passaporte

31. reservation
Answer: reserva

32. return ticket, round-trip ticket
Answer: passagem de ida e volta

33. seat
Answer: assento

34. seat belt
Answer: cinto de segurança

35. seat number
Answer: número do assento

36. taxi stand
Answer: ponto de táxi

37. telephone
Answer: telefone

38. terminal
Answer: terminal

39. ticket
Answer: passagem

40. toilet
Answer: banheiro

41. visa
Answer: visto

42. water
Answer: água

43. weight
Answer: peso

44. window seat
Answer: assento na janela

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : AIRPORT 1


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-