Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
AIRPORT 2 : AEROPORTO 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. aircraft
Answer: veículo aéreo

2. aisle
Answer: corredor

3. baggage limit
Answer: limite de bagagem


4. bank rate
Answer: taxa bancária

5. breakfast
Answer: café da manhã

6. cabin
Answer: cabine

7. cuisine
Answer: cozinha

8. currency
Answer: moeda

9. customs clearance
Answer: declaração alfandegária

10. customs officer
Answer: oficial aduaneiro

11. dinner
Answer: jantar

12. dinner service
Answer: serviço de mesa

13. elevator
Answer: elevador

14. escalator
Answer: escada rolante

15. excess
Answer: excesso

16. family
Answer: família

17. flight attendant
Answer: assistente de vôo

18. luggage rack
Answer: bagageiro

19. luggage van
Answer: furgão de bagagem

20. lunch
Answer: almoço

21. meal
Answer: refeição

22. money
Answer: dinheiro

23. money exchange
Answer: câmbio

24. non-vegetarian
Answer: não vegetariano

25. number
Answer: número

26. passenger car
Answer: vagão

27. pastry shop
Answer: pastelaria, doceria

28. pilot
Answer: piloto

29. reclaim
Answer: reclamar

30. restaurant
Answer: restaurante

31. shop
Answer: loja

32. snack
Answer: lanche

33. steward
Answer: comissário de bordo

34. vegetarian
Answer: vegetariano

35. weigh
Answer: pesar

36. window
Answer: janela

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : AIRPORT 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-