Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
ANIMALS 3 : ANIMAIS 3

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. badger
Answer: texugo

2. elk
Answer: alce

3. ewe
Answer: ovelha


4. gnu
Answer: gnu

5. newt
Answer: tritão

6. orangutan
Answer: orangotango

7. ram
Answer: carneiro

8. salamander
Answer: salamandra

9. sea cow
Answer: peixe-boi

10. sea urchin
Answer: ouriço do mar

11. skunk
Answer: gambá

12. unicorn
Answer: unicórnio

13. water buffalo
Answer: búfalo

14. weasel
Answer: doninha

15. yak
Answer: yak

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : ANIMALS 3


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-