Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
APPLIANCES : ELETRODOMÉSTICOS

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. air conditioner
Answer: ar condicionado

2. blender
Answer: liquidificador

3. ceiling fan
Answer: ventilador de teto


4. coffee maker
Answer: cafeteira

5. dishwasher
Answer: lava-louças

6. fan
Answer: ventilador

7. freezer
Answer: freezer, congelador

8. refrigerator, fridge
Answer: geladeira, refrigerador

9. hair dryer
Answer: secador de cabelos

10. heater
Answer: aquecedor

11. iron
Answer: ferro de passar

12. microwave
Answer: microondas

13. mixer
Answer: batedeira

14. oven
Answer: forno

15. sewing machine
Answer: máquina de costura

16. spin dryer
Answer: secadora

17. stove
Answer: fogão

18. toaster
Answer: torradeira

19. vacuum cleaner
Answer: aspirador de pó

20. washing machine
Answer: máquina de lavar

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : APPLIANCES


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-