Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
BANK : BANCO

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. ATM, automated teller machine
Answer: caixa eletrônico

2. bank account
Answer: conta bancária

3. bank clerk
Answer: funcionário do banco


4. bank draft
Answer: letra de câmbio

5. bank holiday
Answer: feriado bancário

6. bank loan
Answer: empréstimo bancário

7. bank manager
Answer: gerente de banco

8. bank rate
Answer: tarifa bancária

9. bank statement
Answer: extrato bancário

10. banker
Answer: banqueiro

11. cash
Answer: dinheiro (vivo)

12. cash desk, cashier
Answer: caixa

13. check
Answer: cheque

14. credit
Answer: crédito

15. creditor
Answer: credor

16. current account
Answer: conta corrente

17. debit
Answer: débito

18. debt
Answer: dívida

19. debtor
Answer: devedor

20. deposit
Answer: depósito

21. foreign currency
Answer: moeda estrangeira

22. interest
Answer: juros

23. line, queue
Answer: fila

24. mortgage
Answer: hipoteca

25. safe
Answer: cofre

26. savings account
Answer: poupança

27. teller
Answer: caixa

28. window
Answer: janela, guichê

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : BANK


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-