Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
BATHROOM 1 : BANHEIRO 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. bathtub
Answer: banheira

2. cold water
Answer: água fria

3. faucet, tap
Answer: torneira


4. hot water
Answer: água quente

5. mirror
Answer: espelho

6. shampoo
Answer: xampú, champô

7. shower
Answer: ducha, chuveiro

8. soap
Answer: sabonete, sabão

9. toilet paper
Answer: papel higiênico

10. toothbrush
Answer: escova de dentes

11. toothpaste
Answer: pasta de dentes

12. towel
Answer: toalha

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : BATHROOM 1


Contact Info © 1999-2020 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-