Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
BATHROOM 2 : BANHEIRO 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. bathroom cabinet
Answer: armário

2. bath mat
Answer: tapete

3. bath salts
Answer: sais de banho


4. bath towel
Answer: toalha de banho

5. comb
Answer: pente

6. curtain
Answer: cortina

7. drain
Answer: ralo

8. electric shaver
Answer: barbeador elétrico

9. hair brush
Answer: escova de cabelo

10. hair dryer
Answer: secador de cabelo

11. hand towel
Answer: toalha de mão

12. lotion
Answer: loção

13. medicine kit
Answer: kit de primeiros socorros

14. nail brush
Answer: escova para unhas

15. shower gel
Answer: sabonete líquido

16. sink
Answer: pia

17. soap dish
Answer: saboneteira

18. soap powder
Answer: sabão em pó

19. sponge
Answer: bucha, esponja

20. stool
Answer: banqueta

21. stopper
Answer: tampa do ralo

22. tile
Answer: azulejo

23. toilet
Answer: vaso sanitário, privada

24. toilet case
Answer: necessaire

25. towel rack
Answer: porta-toalha

26. wash basin
Answer: lavatório

27. weighing-scale
Answer: balança

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : BATHROOM 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-