Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
BEACH 2 : PRAIA 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. ball
Answer: bola

2. binoculars
Answer: binóculo

3. cap
Answer: boné


4. dressing room
Answer: vestiário

5. dune
Answer: duna

6. hat
Answer: chapéu

7. lifeboat
Answer: bote salva-vidas

8. motorboat
Answer: barco a motor

9. sandal
Answer: sandália

10. shellfish
Answer: marisco

11. slipper
Answer: chinelo

12. sunbath
Answer: banho de sol

13. sunglasses
Answer: óculos escuros

14. sunny
Answer: ensolarado

15. sunrise
Answer: nascer do sol, amanhecer

16. sunset
Answer: pôr-do-sol

17. sunshade
Answer: guarda-sol

18. sunshine
Answer: luz do sol

19. sunstroke
Answer: insolação

20. suntan
Answer: bronzeado

21. suntan lotion
Answer: bronzeador

22. surf
Answer: onda, crista da onda

23. surfing
Answer: surfe

24. swimming
Answer: natação

25. umbrella
Answer: guarda-chuva

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : BEACH 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-