Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
BEDROOM : DORMITÓRIO

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. alarm clock
Answer: despertador

2. armchair
Answer: poltrona

3. bed
Answer: cama


4. bed linen
Answer: roupa de cama

5. bedspread
Answer: colcha

6. blanket
Answer: cobertor, manta

7. blinds
Answer: persianas

8. bolster
Answer: tranca

9. carpet
Answer: carpete

10. closet
Answer: closet

11. comforter
Answer: edredom

12. curtain
Answer: cortina

13. dressing-table
Answer: penteadeira

14. double bed
Answer: cama de casal

15. hanger
Answer: cabide

16. headboard
Answer: cabeceira da cama

17. lamp
Answer: abajur

FREE PREVIEW: Questions 18 to 33 not a part of the free preview. Get Premium Membership to view all questions.


  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : BEDROOM


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-