Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
BIRDS 1 : PÁSSAROS 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. chicken
Answer: frango

2. crow
Answer: corvo, gralha

3. cuckoo
Answer: cuco


4. dove
Answer: pomba

5. duck
Answer: pato

6. eagle
Answer: águia

7. flamingo
Answer: flamingo

8. goose
Answer: ganso

9. ostrich
Answer: avestruz

10. owl
Answer: coruja

11. parrot
Answer: papagaio

12. peacock
Answer: pavão

13. pelican
Answer: pelicano

14. penguin
Answer: pingüim

15. quail
Answer: codorna, codorniz

16. seagull
Answer: gaivota

17. sparrow
Answer: pardal

18. stork
Answer: cegonha

19. swallow
Answer: andorinha

20. swan
Answer: cisne

21. turkey
Answer: peru

22. vulture
Answer: abultre, urubu

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : BIRDS 1


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-