Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
BIRDS 2 : PÁSSAROS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.


1. canary
Answer: canário

2. chick
Answer: pintinho, pinto

3. cock
Answer: galo


4. hawk, falcon
Answer: falcão

5. hen
Answer: galinha

6. kingfisher
Answer: martin pescador

7. parakeet
Answer: periquito

8. partridge
Answer: perdiz

9. pheasant
Answer: faisão

10. pigeon
Answer: pomba

11. raven
Answer: corvo

12. robin
Answer: sabiá

13. rooster
Answer: galo

14. woodpecker
Answer: pica pau


  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : BIRDS 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-