Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
BUS STATION 2 : RODOVIÁRIA 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. arrival
Answer: chegada

2. blanket
Answer: cobertor

3. book stand
Answer: banca de livros


4. breakfast
Answer: café da manhã

5. cafeteria
Answer: cafeteria

6. car rental
Answer: car rental, locadora de veículos

7. credit card
Answer: cartão de crédito

8. departure
Answer: partida

9. dinner
Answer: jantar

10. information
Answer: informação

11. luggage rack
Answer: bagageiro

12. luggage trolley
Answer: carrinho de bagagem

13. luggage van
Answer: furgão de bagagem

14. lunch
Answer: furgão de bagagem

15. magazine
Answer: revista

16. meal
Answer: refeição

17. newspaper
Answer: jornal

18. newspaper vendor
Answer: jornaleiro

19. non-vegetarian
Answer: não vegetariano

20. number
Answer: número

21. pharmacy, chemist
Answer: farmácia

22. pillow
Answer: travesseiro

23. restaurant
Answer: restaurante

24. taxi stand
Answer: ponto de táxi

25. telephone
Answer: telefone

26. ticket machine
Answer: bilheteria automática

27. ticket office
Answer: bilheteria

28. vegetarian
Answer: vegetariano

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : BUS STATION 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-