Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
BUSINESS 1 : NEGÓCIOS 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. expenses
Answer: gastos, despesas

2. export
Answer: exportação

3. import
Answer: importação


4. income
Answer: ganho

5. investment
Answer: investimento

6. loss
Answer: perdas

7. management
Answer: gerenciamento

8. market
Answer: mercado

9. merchandise
Answer: mercadoria

10. price
Answer: preço

11. production
Answer: produção

12. profits
Answer: lucros

13. purchase
Answer: compra

14. revenue
Answer: receita, renda

15. salary
Answer: salário

16. sales
Answer: vendas

17. supplies
Answer: ofertas

18. wage
Answer: paga

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : BUSINESS 1


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-