Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
BUSINESS 2 : NEGÓCIOS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. business
Answer: negócio, comércio

2. business card
Answer: cartão de visitas

3. business hours
Answer: horário comercial


4. business trip
Answer: viagem de negócios

5. company
Answer: empresa

6. factory
Answer: fábrica

7. income tax
Answer: imposto de renda

8. interest income
Answer: renda sobre juros

9. meeting
Answer: reunião

10. on business
Answer: a negócios

11. price list
Answer: lista de preços

12. product
Answer: produto

13. profit margin
Answer: margem de lucro

14. profit sharing
Answer: participação nos lucros

15. sale
Answer: venda

16. sales tax
Answer: imposto

17. share
Answer: ação

18. tax
Answer: imposto

19. to buy
Answer: comprar

20. to charge
Answer: cobrar

21. to invest
Answer: investir

22. to pay
Answer: pagar

23. to sell
Answer: vender

24. wage scale
Answer: tabela salarial

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : BUSINESS 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-