Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
BUSINESS - PEOPLE : NEGÓCIOS - PESSOAS

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. boss
Answer: chefe

2. businessman
Answer: empresário, homem de negócios

3. businesswoman
Answer: empresária, mulher de negócios


4. clerk
Answer: atendente, funcionário

5. employees
Answer: empregados

6. employer
Answer: empregador, patrão

7. manager
Answer: gerente

8. retailer
Answer: varejista

9. salesman
Answer: vendedor

10. saleswoman
Answer: vendedora

11. shareholder
Answer: acionista

12. wholesaler
Answer: atacadista

13. worker
Answer: trabalhador

14. //ENGLISH
Answer: PORTUGUESE

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : BUSINESS - PEOPLE


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-