Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
CAR 1 : CARRO/AUTOMÓVEL 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.


1. accelerator
Answer: acelerador

2. battery
Answer: bateria

3. brake
Answer: breque, freio


4. brake lights
Answer: luzes de freio

5. bumper
Answer: parachoque

6. clutch
Answer: embreagem

7. dashboard
Answer: painel

8. engine
Answer: motor

9. gear
Answer: marcha

10. handbrake
Answer: freio de mão, breque de mão

11. headlight
Answer: lanterna

12. horn
Answer: buzina

13. seat belt
Answer: cinto de segurança

14. speedometer
Answer: velocímetro

15. steering wheel
Answer: volante

16. tire, tyre
Answer: pneu

17. windshield
Answer: parabrisa


  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : CAR 1


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-