Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
CAR 2 : CARRO/AUTOMÓVEL 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. antenna
Answer: antena

2. armrest
Answer: descanso para o braço

3. fan belt
Answer: correia do ventilador


4. gas tank
Answer: tanque de gasolina

5. gear lever
Answer: alavanca, câmbio

6. gearbox
Answer: caixa de marchas

7. hood, bonnet
Answer: capô

8. ignition
Answer: ignição

9. jack
Answer: macaco

10. mat
Answer: tapete, esteira

11. parking light
Answer: luz de estacionamento

12. radiator
Answer: radiador

13. radio
Answer: rádio

14. rear light
Answer: luz de ré

15. seat
Answer: assento, banco

16. spare tire, spare tyre
Answer: estepe

17. tail pipe
Answer: escapamento

18. trunk, boot
Answer: porta malas

19. turn signal
Answer: seta

20. vent
Answer: ventilador

21. windshield wiper
Answer: limpador de parabrisas

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : CAR 2


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-