Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
CHRISTMAS 2 : NATAL 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. chimney
Answer: chaminé

2. December
Answer: dezembro

3. holly
Answer: azevinho


4. lights
Answer: luz

5. ornament
Answer: enfeite

6. presents
Answer: presente

7. ribbon
Answer: fita

8. sack
Answer: saco

9. Santa Claus
Answer: Papai Noel

10. season
Answer: estação

11. snow
Answer: neve

12. snowball
Answer: bola de neve

13. sleigh
Answer: trenó

14. tinsel
Answer: glitter, purpurina

15. toys
Answer: brinquedos

16. winter
Answer: inverno

17. wreath
Answer: guirlanda

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : CHRISTMAS 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-