Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
CINEMA 1 : CINEMA 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. action
Answer: ação

2. actor
Answer: ator

3. actress
Answer: atriz


4. adventure
Answer: aventura

5. audience
Answer: audiência

6. camera
Answer: câmera

7. comedy
Answer: comédia

8. film, movie
Answer: filme

9. mystery
Answer: mistério

10. scene
Answer: cena

11. singer
Answer: cantor

12. song
Answer: canção

13. story
Answer: história

14. stunt
Answer: dublê

15. villian
Answer: vilão

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : CINEMA 1


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-