Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
CINEMA 2 : CINEMA 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. box office
Answer: bilheteria

2. cast
Answer: elenco

3. censor
Answer: censura


4. choreography
Answer: coreografia

5. chorus
Answer: coro

6. climax
Answer: clímax

7. comedian
Answer: comediante

8. crew
Answer: equipe

9. critic
Answer: crítica

10. director
Answer: diretor de cinema

11. editor
Answer: editor

12. fiction
Answer: ficção

13. film festival
Answer: festival de cinema

14. film star
Answer: estrela de cinema, astro de cinema

15. horror film
Answer: filme de terror

16. love story
Answer: história de amor

17. lyrics
Answer: letra de música

18. preview
Answer: pré-estréia

19. producer
Answer: produtor

20. role
Answer: papel

21. romantic
Answer: romântico

22. screenplay
Answer: script

23. screenwriter
Answer: escritor

24. script
Answer: script

25. soundtrack
Answer: trilha sonora

26. sound effects
Answer: efeitos sonoros

27. thriller
Answer: suspense

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : CINEMA 2


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-