Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
CINEMA 3 : CINEMA 3

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. act
Answer: ato

2. awards
Answer: prêmios

3. box office success, box office hit
Answer: sucesso de bilheteria


4. cabaret, floor show
Answer: cabaré

5. chorus girls
Answer: coristas

6. conductor
Answer: maestro

7. dubbed
Answer: dublado

8. dubbing
Answer: dublagem

9. edit
Answer: edição

10. film director
Answer: diretor de cinema

11. flop
Answer: fracasso

12. footlights
Answer: luzes

13. lyricist
Answer: compositor

14. orchestra
Answer: orquestra

15. original version
Answer: versão original

16. playback
Answer: playback

17. premiere, release
Answer: estréia

18. review
Answer: crítica

19. screen
Answer: tela

20. special effects
Answer: efeitos especiais

21. spotlight
Answer: projetor

22. stage
Answer: palco

23. theatre, theater
Answer: teatro

24. to film
Answer: filmar

25. usher
Answer: lanterninha

26. variety show
Answer: show de variedades

27. variety theatre, variety theater
Answer: teatro de variedades

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : CINEMA 3


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-