Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
CLASSROOM : SALA DE AULA

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. bag
Answer: bolsa

2. blackboard
Answer: lousa

3. book
Answer: livro


4. chair
Answer: cadeira

5. chalk
Answer: giz

6. classmate
Answer: colega de classe

7. crayon
Answer: giz de cera

8. desk
Answer: mesa, escrivaninha

9. eraser
Answer: borracha

10. grade
Answer: série

11. library
Answer: biblioteca

12. notebook
Answer: caderno

13. paper
Answer: papel

14. pen
Answer: caneta

15. pencil
Answer: lápis

16. pencil sharpener
Answer: apontador

17. ruler
Answer: régua

18. satchel
Answer: carteira

19. school
Answer: escola

20. student
Answer: estudante

21. teacher
Answer: professor

22. text
Answer: texto

23. textbook
Answer: livro de texto

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : CLASSROOM


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-