Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
CLOTHES 2 : ROUPAS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. bathrobe
Answer: roupão de banho

2. blazer
Answer: blazer

3. buckle
Answer: fivela do cinto


4. button
Answer: botão

5. cardigan
Answer: cardigan

6. collar
Answer: colarinho

7. earmuff
Answer: protetor de orelha

8. glasses, spectacles
Answer: óculos

9. glove
Answer: luva

10. helmet
Answer: capacete

11. nightgown
Answer: camisola

12. overcoat
Answer: sobretudo

13. pajamas
Answer: pijama

14. pocket
Answer: bolso

15. purse
Answer: bolsa

16. sandal
Answer: sandália

17. slacks
Answer: calças

18. slipper
Answer: chinelo

19. sneakers
Answer: tênis

20. stocking
Answer: meia-calça

21. sweatband
Answer: bandana

22. sweater
Answer: suéter, pulôver

23. sweatpants
Answer: calças de ginástica

24. sweatshirt
Answer: blusão

25. tuxedo
Answer: smoking

26. underpants
Answer: calcinha(f) / cueca(m)

27. undershirt
Answer: camiseta

28. underwear
Answer: roupa íntima

29. vest
Answer: veste

30. wallet
Answer: carteira

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : CLOTHES 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-