Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
CLOTHES 3 : ROUPAS 3

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. beret
Answer: boina

2. blouse
Answer: blusa

3. brassiere
Answer: sutiã


4. girdle
Answer: cinta

5. heel
Answer: salto (do sapato)

6. lapel
Answer: lapela

7. overalls
Answer: macacão

8. panties
Answer: calcinhas

9. pantihose
Answer: meia-calça

10. ski boots
Answer: botas de esquiar

11. ski pants
Answer: calças de esquiar

12. windbreaker
Answer: jaqueta

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : CLOTHES 3


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-