Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
COMPUTER - HARDWARE : COMPUTADOR - HARDWARE

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. adaptor
Answer: adaptador

2. battery
Answer: bateria

3. cable
Answer: cabo


4. compact disk
Answer: CD, disco compacto

5. floppy disk
Answer: disquete

6. hard drive
Answer: HD, disco rígido

7. joystick
Answer: joystick

8. keyboard
Answer: teclado

9. monitor
Answer: monitor

10. modem
Answer: modem

11. personal computer
Answer: PC, computador pessoal

12. printer
Answer: impressora

13. screen
Answer: tela

14. switch
Answer: interruptor

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : COMPUTER - HARDWARE


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-