Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
CONSTRUCTION : CONSTRUÇÃO

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. beam
Answer: viga

2. blueprints
Answer: projeto, planta

3. board, plank
Answer: prancha. tábua


4. brick
Answer: tijolo

5. mason, bricklayer
Answer: pedreiro

6. builder
Answer: construtor

7. bulldozer
Answer: rolo compressor

8. cement
Answer: cimento

9. concrete
Answer: concreto

10. crane
Answer: grua, guindaste

11. helmet, hard hat
Answer: capacete

12. ladder
Answer: escada

13. level
Answer: nível

14. measure tape
Answer: metro, fita métrica

15. pickax, pickaxe, pick axe
Answer: picareta

16. pulley
Answer: roldana

17. rafter
Answer: madeiramento

18. scaffolding
Answer: andaime

19. shovel
Answer:

20. soldering iron
Answer: ferro de solda

21. stone
Answer: pedra

22. wheelbarrow
Answer: carrinho de mão, carriola

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : CONSTRUCTION


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-