Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
COUNTRIES 1 : PAÍSES 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. Australia
Answer: Austrália

2. Brazil
Answer: Brasil

3. Canada
Answer: Canadá


4. China
Answer: China

5. England
Answer: Inglaterra

6. Finland
Answer: Finlândia

7. France
Answer: França

8. Germany
Answer: Alemanha

9. Greece
Answer: Grécia

10. India
Answer: Índia

11. Italy
Answer: Itália

12. Japan
Answer: Japão

13. Mexico
Answer: México

14. Norway
Answer: Noruega

15. Russia
Answer: Rússia

16. Singapore
Answer: Singapura

17. Spain
Answer: Espanha

18. Sweden
Answer: Suécia

19. Switzerland
Answer: Suíça

20. United Kingdom
Answer: Reino Unido

21. United States
Answer: Estados Unidos

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : COUNTRIES 1


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-