Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
COUNTRIES 2 : PAÍSES 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. Argentina
Answer: Argentina

2. Austria
Answer: Áustria

3. Belgium
Answer: Bélgica


4. Chile
Answer: Chile

5. Denmark
Answer: Dinamarca

6. Egypt
Answer: Egito

7. Indonesia
Answer: Indonésia

8. Iran
Answer: Irã

9. Iraq
Answer: Iraque

10. Ireland
Answer: Irlanda

11. Israel
Answer: Israel

12. Kenya
Answer: Quênia

13. Malaysia
Answer: Malásia

14. Netherlands
Answer: Países Baixos

15. New Zealand
Answer: Nova Zelândia

16. Philippines
Answer: Filipinas

17. Portugal
Answer: Portugal

18. South Africa
Answer: África do Sul

19. Thailand
Answer: Tailândia

20. Turkey
Answer: Turquia

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : COUNTRIES 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-