Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
DAIRY PRODUCTS : LATICÍNIOS

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. blue cheese
Answer: queijo azul

2. butter
Answer: manteiga

3. cheese
Answer: queijo


4. condensed milk
Answer: leite condensado

5. cottage cheese
Answer: queijo tipo cottage

6. cream cheese
Answer: queijo cremoso, requeijão

7. curd
Answer: coalhada

8. egg
Answer: ovo

9. cream
Answer: nata, creme

10. low-fat yoghurt
Answer: iogurte desnatado

11. margarine
Answer: margarina

12. milk
Answer: leite

13. milk powder
Answer: leite em pó

14. Parmesan cheese
Answer: queijo parmesão

15. skim milk, skimmed milk, low-fat milk
Answer: leite desnatado

16. whole milk, full-cream milk
Answer: leite integral

17. yoghurt
Answer: iogurte

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : DAIRY PRODUCTS


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-